LASERONTHARING

Boek nu!
Laserontharing

Krijg een gladdere huid met EEN bekroonde technologie

Is ongewenst haar verwijderen geen karwei? Het is niet alleen tijdrovend, het kan ook pijnlijk zijn! Bovendien kun je, als je niet oppast, problemen krijgen zoals ingegroeide haren en huiduitslag. Zou het niet geweldig zijn als je niet zoveel aandacht hoefde te besteden aan ongewenst lichaamshaar?

Bij EB Beauty denken we van wel, en daarom vinden we onze geavanceerde laserontharingsbehandeling een fantastische oplossing. Je zult 70-90% minder overtollig haar hebben en je zult je langer zijdezacht voelen, wat betekent dat je veel minder tijd zult besteden aan scheren of het trimmen van ongewenste haren.

De behandeling is geschikt ongeacht de kleur of teint van je huid en haar, en onze hooggekwalificeerde behandelaars kunnen de meeste lichaamszones behandelen, waaronder je benen, armen, oksels en bikinilijn.

Bij EB Beauty gebruiken we het geronommeerde Diode ICE laser-haarverwijderingssysteem; bekend bij vooraanstaande klinieken en artsen om zijn doeltreffendheid en veiligheid. De behandeling werkt door het uitzenden van nauwkeurig gecontroleerde energiepulsen die door de melanine in uw haarfollikels worden geabsorbeerd.

De unieke technologie van de Diode ICE zorgt voor een volledige dekking van het behandelgebied, terwijl de ICE™ technologie en de koude saffierpunt voor een geavanceerde koeling zorgen, zodat uw ervaring er een is van het grootste comfort.

Boek nu!

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Onze hooggekwalificeerde behandelaars zijn zeer ervaren in het uitvoeren van laserontharing. Eerst zal uw specialist het te behandelen gebied reinigen voordat hij een koele gel aanbrengt. De volgende stap is het toedienen van laserlicht aan uw haarfollikels met behulp van een handbediend apparaat. Dit richt zich op veel haren tegelijk. Het apparaat wordt dan verplaatst naar het volgende gebied van de huid en het proces wordt herhaald totdat het hele gebied is behandeld. Aan het einde van de behandeling verwijdert uw arts de koele gel en brengt hij aloë gel aan om uw huid zachtjes te kalmeren en te verzachten.

Wanneer zou ik resultaat moeten zien?

Met laserontharing worden de resultaten met de tijd opgebouwd. U zou na elke behandeling moeten merken dat er minder haar teruggroeit.*

Is het echt geschikt voor alle huidskleuren?

Dat is het zeker. Dankzij de geavanceerde technologie van hetDiode ICE laserontharingssysteem is het ideaal voor zowel de donkere huid als voor fijn haar. Een donkere huid kan meer behandelingssessies nodig hebben.

Hoe vaak moet ik behandeld worden?

Tijdens uw consultatie beoordelen we uw huid, haar en behandelgebied, zodat we een specifiek aantal behandelingen kunnen aanbevelen (die we kunnen aanpassen naarmate uw behandeling vordert). Iedereen is anders, maar we adviseren meestal om 6 tot 7 weken tussen elke behandeling te nemen.

Is de behandeling pijnlijk?

Diode ICE laserontharing is zo goed als pijnloos. De meeste van onze klanten omschrijven de procedure als warm en aangenaam. Het maakt gebruik van de ICE™ technologie om het huidoppervlak te koelen en zo oververhitting en ongemak te voorkomen en is speciaal ontworpen om de sensatie te minimaliseren voor een comfortabele en ontspannen ervaring.*

Is de behandeling veilig?

De veiligheid van het Diode ICE systeem is klinisch bewezen. Duizenden mensen wereldwijd genieten van de superieure, succesvolle en veilige ontharing van het systeem.

*Resultaten kunnen variëren en zijn verschillend voor elk individu. Als zodanig kan EB Beauty geen specifieke resultaten garanderen.

Prijs voor hele lichaam

€ 199

Aantal Behandelingen

6

Gevoeligheidsperiode

1 tot 2 uren

*Individuele resultaten en reacties kunnen variëren.


WAAROM VOOR ONS KIEZEN

  • Eerlijke en betaalbare diensten
  • Een op een vriendelijke en persoonlijke service
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • Flexibele en betrouwbare service om aan uw behoeften te voldoen
  • Advies en ondersteuning bij de nazorg

ONZE WAARDEN

  • Het hoogste niveau van enthousiasme voor ons vak
  • Focus op netheid en onderhoud
  • Geluk verspreiden in alles wat we doen
  • Creativiteit en vakmanschap waarborgen
  • Onszelf blijven bijscholen met nieuwe trends en eisen

Bel voor boekingen en afspraken