CRYOLIPOLYSE (VETBEVRIEZING)

Boek nu!
Cryolipolyse

Pak moeilijkE vetZONES aan

Heeft u moeite om die extra hardnekkige vetzakken kwijt te raken? Wilt u de muffin top, bingo vleugels of overtollig vet van uw binnenste dijen te verwijderen? Of wilt u een kledingmaat kleiner? Cryolipolyse biedt een effectieve oplossing zonder dat u een invasieve operatie hoeft te ondergaan.

Bij EB Beauty begrijpen we hoe frustrerend het kan zijn als vetophopingen in gebieden zoals de buik, heupen (love handles), dijen (zadeltassen) en bovenarmen niet reageren op diëten en lichaamsbeweging. Voor het afslanken en de contouren van deze zones is vaak een meer geavanceerde aanpak nodig in de vorm van baanbrekende, geavanceerde technologie.

Cryolipolyse (bevriezen van vet), uitgevoerd met de nieuwste technologie, maakt gebruik van koude temperaturen om vetcellen aan te pakken en af te breken. Het is bewezen dat onderhuidse vetcellen kwetsbaarder zijn voor koude dan andere soorten cellen en omliggende weefsels. De vetcellen worden tijdens de behandeling gekristalliseerd bij een veilige temperatuur van minder dan 0°C waardoor ze worden gescheiden en celdood (apoptose) wordt gelokaliseerd.

Vervolgens wordt een vetverwijderingsproces gestimuleerd dat tot enkele maanden na de procedure voortduurt. Aangezien de behandelde vetcellen voorzichtig worden verwijderd (ongeveer 20% tot 40% van de vetcellen in het behandelde gebied) door natuurlijke metabolische processen, vermindert de dikte van de vetlaag.*

De vetcellen worden permanent verwijderd, wat betekent dat de resultaten langdurig zijn als ze worden onderhouden met een gezond dieet en lichaamsbeweging (aangezien het mogelijk is dat de resterende vetcellen in het behandelde gebied in omvang toenemen). Als niet chirurgisch alternatief voor liposuction, kan Cryo uw vorm op een niet-invasieve manier zonder onderbreking beeldhouwen.

* Individuele resultaten kunnen variëren.

Boek nu!

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt cryolipolyse?

Een cryolipolyse handstuk wordt op het te behandelen gebied geplaatst, dat vervolgens wordt afgekoeld tot -6°C. Als de vetcellen kouder worden, beginnen ze te kristalliseren. Hierdoor krimpen de vetcellen en zenden ze noodsignalen uit die door macrofagen (grote witte bloedcellen) worden beantwoord. De macrofagen ruimen de gekrompen of beschadigde cellen op, waardoor een natuurlijk vetverwijderingsproces op gang komt. Dit gaat door tot enkele maanden na de behandeling. Er is geen schade aan de omliggende huid, zenuwen of weefsels.

Wat gebeurt er tijdens de procedure?

Een cryokussen met huidbeschermende vloeistof wordt aangebracht op het te behandelen gebied. Het handstuk van de cryolipolyse wordt dan aan het behandelingsgebied vastgemaakt om een zachte vacuümdruk uit te oefenen. Dit trekt het weefsel tussen de koelpanelen binnen het handstuk om het behandelingsgebied effectief te koelen.

Hoe lang duren de resultaten?

De resultaten zouden permanent moeten zijn zolang u gezond eet en regelmatige lichaamsbeweging neemt.* Zodra geëlimineerd, is het niet mogelijk voor de vette cellen om terug te komen.

Hoe lang blijven de resultaten?

De resultaten zouden blijvend moeten zijn zolang u gezond eet en regelmatig beweegt.* Eenmaal geëlimineerd, is het niet mogelijk voor de vetcellen om terug te keren.

Kan ik na de behandeling meteen weer aan het werk?

Ja – aangezien er geen chirurgie, verdoving of incisies aan te pas komen, hervatten de meeste van onze cliënten hun normale activiteiten zodra de behandeling is voltooid. Het behandelde gebied kan een tijdje rood en gezwollen aanvoelen, maar deze effecten zullen vrij snel verdwijnen.*

Zijn er bijwerkingen?

Aangezien deze behandeling niet-invasief is zijn er zeer weinig bijwerkingen. De huid kan rood en gezwollen lijken onmiddellijk na behandeling en er kan wat het gelokaliseerde kneuzen maximaal 10 dagen zijn. Het behandelde gebied kan tot 2 weken koud en verdoofd aanvoelen.*

Is cryolipolyse veilig?

Dit is een veilige procedure die al vele duizenden behandelingen heeft ondergaan. Wij hebben 3D-Ultimate cryolipolysis technologie voor zijn uitstekend veiligheidsverslag uitgekozen.

*Resultaten kunnen variëren en zijn verschillend voor elk individu. Als zodanig kan EB Beauty geen specifieke resultaten garanderen.

Prijs per kop

€ 98

Aantal Behandelingen

1

Gevoeligheidsperiode

Tot 2 weken

*Individuele resultaten en reacties kunnen variëren.


WAAROM VOOR ONS KIEZEN

  • Eerlijke en betaalbare diensten
  • Een op een vriendelijke en persoonlijke service
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • Flexibele en betrouwbare service om aan uw behoeften te voldoen
  • Advies en ondersteuning bij de nazorg

ONZE WAARDEN

  • Het hoogste niveau van enthousiasme voor ons vak
  • Focus op netheid en onderhoud
  • Geluk verspreiden in alles wat we doen
  • Creativiteit en vakmanschap waarborgen
  • Onszelf blijven bijscholen met nieuwe trends en eisen

Bel voor boekingen en afspraken