Tot de volgende keer weer!

Ik ben nu al ruim een jaar klant bij EB beauty en tot de dag van vandaag zeer tevreden!. Bij elke behandeling die ik neem zie ik weer resultaat. Emel is een vrouw die weet wat ze doet en neemt voor elke klant alle tijd! Ze straalt zulke positieve en rustgevende energie uit dat ik steeds weer een vervolg afspraak bij Emel wil maken. Tot de volgende keer weer!

Met een fijn gevoel naar huis!

Ebbeauty is een hele fijne beautysalon! Emel luistert naar je wensen en geeft ook hele fijne tips ze is heel klantvriendelijk. Na elke afspraak ga ik met een fijn gevoel naar huis! Zeker een aanrader!

Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Ik heb verschillende behandelingen gehad en heb daarbij heel goed advies gekregen. Ze is erg professioneel en heel lief. Ze denkt met je mee. Ik ben zeer tevreden met het resultaat van de laserbehandeling. Op dit moment heb ik een cryo behandeling en heb ook hierbij goed advies gekregen. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Als zeer fijn ervaren

Ik heb verschillende behandelingen gehad bij EB Beautysalon en ik heb deze als zeer fijn ervaren. Buiten vriendelijkheid en eerlijkheid merk ik dat zij professioneel te werk gaan. Ze behandelen een klant naar toebehoren. Er wordt duidelijk aangegeven wat een behandeling inhoudt en hoe lang het duurt. Wat betreft de locatie is het ook goed gelegen en er is flexibiliteit qua inplannen van een afspraak.

Dank voor de fijne ervaring

Mijn ervaring met Eb beauty is vol lof. Ik heb de cryolipolyse- behandeling ondergaan, met na aantal weken zichbaar resultaat. Eigenaresse hanteert naar de wensen van haar klanten. Naast dat zij erg gezellig/vriendelijk is, is zij ook kundig. Dank voor de fijne ervaring en tot ziens!

Pijnloos Pijnloos Pijnloos

Super tevreden al na de eerste behandeling! Veel dunnere haren en kwam al veel minder snel terug. En geen scheerbultjes meer, top!! Super goed geholpen door Emel! Kan niet wachten op het eindresultaat 🙂 ! Pijnloos Pijnloos Pijnloos

Ik kan het iedereen aanbevelen!

Vandaag heb ik mijn tanden laten bleken en ik ben erg blij met het resultaat! Ik werd vriendelijk onthaald en mijn tanden zijn eerst grondig gepolijst voordat ze werden gewit. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Locatie makkelijk te bereiken en heeft ruime gratis parkeerplaatsen.

Zeker een aanrader!

Zeer goede en professionele praktijk met vriendelijk personeel. Ik kom al weken bij eb beauty – laserontharing ben erg tevreden. Ik heb goede resultaten geboekt. Er wordt echt naar je geluisterd en de behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd. Zeker een aanrader! Dank je wel Emel Babacan…!

Echt een pareltje

Ben van de week voor het eerst bij eb beauty geweest.. ik ben al heel wat gewend met salons … maar deze lieve vrouw was echt zeer professioneel ..alle apparaturen A kwaliteit .. zeer kundig .. zeer schoon .. echt een pareltje onder de salons

Super bedankt!

Mijn wenkbrauwen waren niet mooi gedaan door een ander bedrijf eb beauty heeft ze weer helemaal mooi gemaakt super bedankt!

Helemaal toppie

Vriendelijk ontvangst en is erg mooi geworden en goede adviezen gekregen. Kom zeker nog een x. Helemaal toppie

Volgende afspraak is alweer gemaakt

Wat een top bedrijf, en hele lieve vrouw.pijnloos ervaren. Volgende afspraak is alweer gemaakt!

Top service!

Top service! vanuit ervaring gesproken is het echt echt echt pijnloos!! Super klantvriendelijk!! Zeker een aanrader!